Over S.T.V. Qravel

S.T.V. Qravel is vanaf 1984 de studententennisvereniging van Leiden. Met ruim 500 leden zijn wij één van de grootste studententennisverenigingen van Leiden!
Bij ons heb je de mogelijkheid om op elk niveau te tennissen. Zowel beginners als (ver)gevorderden vinden hun plekje bij onze vereniging. We zijn een sportieve vereniging die elke tweede en vierde dinsdag van de maand een clubavond hebben. Daarnaast bieden wij trainingen aan zo kan jij je tennisvaardigheden verbeteren of aanleren. Voor de (ver)gevorderden bieden we selectietrainingen aan. Naast recreatief tennissen doet Qravel elk jaar mee aan de voorjaars-, najaars-, en wintercompetitie. Zowel regionaal als op landelijk tonen Qravelaars hun tennisskills. Regelmatig bezoeken we externe toernooien van onze zusterverenigingen door het hele land. Tot slot, hebben we ons eigen Open Toernooi, een familie toernooi, nieuwjaarstoernooi, clubkampioenschappen en een laddercompetitie.
Naast deze sportieve kant, biedt Qravel ook veel andere activiteiten aan. Zo is er jaarlijks het Kerstdiner, een ledenweekend, de skireis, wordt het ABN AMRO World Tennis Tournament bezocht en organiseert Qravel twee maal per jaar een open feest, waar vele studenten op af komen. Bovendien hebben we op de eerste en derde dinsdag van de maand een borrel in onze stamkroeg. Genoeg activiteiten om het gehele jaar door te komen. 

Wat wij te bieden hebben

Artboard 1 copy 111

Een studententennisvereniging voor ieder niveau

Bij je lidmaatschap zit een inschrijving bij de KNLTB inbegrepen. Hierdoor kun je meedoen aan landelijke competities met medestudenten van je eigen niveau.

  Een jaar lidmaatschap voor €45,-
  Een inschrijving bij de KNLTB
  Snel en makkelijk in contact komen met studenten van je eigen tennisniveau

Tennis activiteiten

Qravel biedt het gehele jaar door een grote variatie aan tennisactiviteiten aan.

  Open Toernooi
  Clubkampioenschappen
  Nederlandse Studenten Kampioenschappen
  Deelname aan studenten tennis toernooien
  Elke tweede en vierde dinsdag een clubavond
  Trainingen
  Deelname aan landelijke of regionale competitie

Gezelligheid

Ook naast de baan worden er het hele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd.

  Ledenweekend
  Skireis
  Eerstejaarsactiviteiten en -weekend
  Kerstdiner
  Clubuitjes
  Borrels

Enthousiast geworden?

Word nu lid van dé studententennisvereniging van Leiden!