S.T.V. Qravel

Competitie

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie vindt plaats in de periode april t/m juni op de zaterdagen en de zondagen. Als je je inschrijft kan je je in teamverband inschrijven of individueel en dan zoeken wij een leuk team dat ook op jouw niveau speelt! Er kan zowel dames, heren als gemengd team gespeeld worden. Daarnaast bieden wij ook beginnerscompetitie aan voor leden met geen tot weinig wedstrijdervaring om de wedstrijdregels te leren en ook wedstrijdervaring op te doen. Competitie spelen is een leuke manier om andere mensen te ontmoeten, op een leuk niveau een wedstrijd te spelen en een gezellige dag te hebben in het zonnetje!

Speel data

Indeling

De voorjaarscompetitie indeling is inmiddels gemaakt. Wil je toch nog graag meedoen aankomend jaar? Mail dan naar bestuur@qravel.nl om je op te geven als invaller of meld je aan via dit formulier. Er is ieder jaar weer veel vraag naar invallers, dus je zal dan zeker meerdere malen kunnen meedoen. 

Zie hier de indeling van de voorjaarcompetitie 2022


Najaarscompetitie

De najaarscompetitie vindt plaats in de periode september t/m oktober op de zaterdagen en de zondagen. Als je je inschrijft kan je je in teamverband inschrijven of individueel en dan zoeken wij een leuk team dat ook op jouw niveau speelt! Er kan zowel dames, heren als gemengd team gespeeld worden. Daarnaast bieden wij ook beginnerscompetitie aan voor leden met geen tot weinig wedstrijdervaring om de wedstrijdregels te leren en ook wedstrijdervaring op te doen. Competitie spelen is een leuke manier om andere mensen te ontmoeten, op een leuk niveau een wedstrijd te spelen en een gezellige, sportieve dag te hebben

De inschrijving voor de najaarscompetitie is nog niet geopend.

Wintercompetitie

De wintercompetitie vindt plaats van november t/m januari. De competitiedagen vinden om de 2 weken (met uitzondering van de kerstvakantie) op de zaterdag of zondag plaats. Ook wordt er natuurlijk rekening gehouden met het slechte weer en zijn er veel inhaaldagen. De wintercompetitie is de ideale manier om genoeg te blijven sporten tijdens winter én om je wedstrijdspel op peil te houden!

De inschrijving voor de Wintercompetitie is nog niet geopend.