• 12694763_732326303534908_1684757683323509074_o
 • CK3
 • DSCN0635
 • aDSC01833
 • blacklight
 • ejw2018
 • lars_stannoe
 • nieuwjaarstoernooi_2019
 • nsk_2019
 • qerstdiner
 • set
 • sqireis_2020

Er vindt onderhoud aan de website plaats. Hierdoor kunnen functies niet, of minder goed beschikbaar zijn. Als je vragen hebt of problemen ondervindt, stuur dan een mail naar het bestuur. Excuses voor het ongemak.

boeboe

Hierboven een foto van onze prachtige OTCIE 2020! Ondanks de anderhalvemeter maatregelen hebben deze toppers een geweldige week neergezet vol spetterend tennis. Ook naast de baan was de gezelligheid heel hoog, ondanks dat de regels heel goed in acht zijn genomen. Hoewel het Open Toernooi van Qravel dit jaar anders was dan anders, zijn wij heel blij dat het toch is doorgegaan. Hiervoor willen wij naast de OTCIE ook alle deelnemers van harte bedanken; tot volgend jaar!

Zoals vrijwel heel Nederland ligt ook S.T.V. Qravel op dit moment stil vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Op dit moment zijn alle activiteiten van de vereniging tot 1 juni opgeschort in overeenstemming met de richtlijnen van de Rijksoverheid. Het bestuur hoopt dat alle leden van S.T.V. Qravel deze tijd goed en gezond doorkomen en dat zij haar leden snel weer mag verwelkomen op de vereniging. Wanneer er meer duidelijk is zal dit via de mail en andere platforms gecommuniceerd worden naar de leden.

De laatste week van januari is een groep van bijna dertig Qravelaars vertrokken naar Frankrijk om daar wintersportoord La Plagne onveilig te maken. Het was een enerverende trip met veel ski- en snowboardplezier. Daarnaast is er ook gretig gebruik gemaakt van het enorme aanbod van apres-ski gelegenheden die dit Franse dorpje ons bood. Het was kortom een enorm geslaagde trip die veel beloofd voor alle externe toernooien en de voorjaarscompetitie die er weer aankomen!sqireis 2020

Beste Qravelaars,

Het is weer zover: de inschrijving voor de leukste competitie van het jaar, de voorjaarscompetitie, is geopend! Deze competitie zal gespeeld worden in de lente van 2020. Alle informatie qua data, speelmogelijkheden etc. kan je zien door op de link te klikken. De deadline voor inschrijving is zondag 10 november 23:59 uur!

Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrsjYsJvl9YmCOzLbXD8ok361Ktprgxl-KUsTQVpWVYd0_RA/viewform

Voor vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 17 september heeft de jaarlijkse wissel ALV plaatsgevonden. Tijdens de ALV is het 35e bestuur der S.T.V. Qravel uitgehamerd en het nieuwe 36e bestuur der S.T.V. Qravel ingestemd. Het nieuwe bestuur van Qravel bestaat uit:

 

Maud Tamsma (voorzitter)
Anouk Volman (secretaris)
Johan van der Marck (penningmeester)
Rutger Walgaard (commissaris technische zaken)
Lars Volborth (commissaris intern extern)

sponsorkliks

Café Lemmy's

Eazie

Logo dominos

Afbeeldingsresultaat voor woo ping

logo zorgtalent

© 2021 S.T.V. Qravel