Qravel zou niet half de vereniging zijn die het nu is, zonder alle commissies en de actieve commissieleden. Een van de beste manieren om nieuwe mensen te leren kennen bij Qravel is ook deel te nemen aan een van deze commissies om zo nog actiever te worden binnen de vereniging.
Klik in het menu rechts voor meer informatie over de verschillende commissies binnen Qravel of stuur een mailtje aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke normale commissie bestaat altijd minimaal uit een Voorzitter, Secretaris en Penningmeester.

De voorzitter is de leider van de commissie, is het aanspreekpunt en zorgt dat de commissie naar behoren functioneert.
De Secretaris notuleert tijdens vergaderingen, plant de afspraken, houdt de mail bij en zorgt ervoor dat ieder lid van de commissie weet wat hij moet doen door middel van actiepunten en controleert deze ook.
De penningmeester is verantwoordelijk voor de begroting en betalingen van de commissie. Ook zorgt hij ervoor dat mensen betalen voor activiteiten en zorgt hij dat de beslissingen van de commissie financieel haalbaar zijn.

Verder hebben de meeste commissies dan ook specifiek functies die bij die commissie horen. Zo hebben bijvoorbeeld de Clubkampioenschappen en Open Toernooi commissie ook wedstrijdleiding en activiteit leden in de commissie. Ben je benieuwd welke functies een bepaalde commissie allemaal heeft, of wil je meer informatie over een commissie? Informeer dan even bij de desbetreffende commissie, of vraag het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wil je met je Qravel ambities nog een stapje hoger en lijkt het Qravelbestuur je ook wel wat? Kijk dan snel op de pagina Bestuur onder Vereniging in het hoofdmenu of stuur een mailtje naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je interesse! Het kandidaatbestuur wordt ieder jaar rond juni gevormd voor het aankomende studiejaar.

© 2021 S.T.V. Qravel