Commissies

Qravel zou niet half de vereniging zijn die het nu is, zonder alle commissies en de actieve commissieleden. Een van de beste manieren om nieuwe mensen te leren kennen bij Qravel is ook deel te nemen aan een van deze commissies om zo nog actiever te worden binnen de vereniging.
Klik in het menu rechts voor meer informatie over de verschillende commissies binnen Qravel of stuur een mailtje aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na de zomer begint het volgende Qraveljaar en daarom zijn wij nu op zoek naar Qravelaars die interesse hebben in de Sjaarscie. Lijkt het je leuk om een frisse, nieuwe groep Qravelaars kennis te laten maken met Qravel, geef je dan op voor de Sjaarscie! 

Wil je met je Qravel ambities nog een stapje hoger en lijkt het Qravelbestuur je ook wel wat? Kijk dan snel op de pagina Bestuur onder Vereniging in het hoofdmenu of stuur een mailtje naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je interesse!