Routebeschrijving

S.T.V. Qravel (bij het Universitair Sportcentrum Leiden)
Goliuspad 16
2333 BJ Leiden

Parkeermogelijkheid:
Einsteinweg 6
2333 CC Leiden

Let op: Het toernooi vindt plaats op de banen tegenover het Universitair SportCentrum. 

staticmap

PLAN JE ROUTE MET GOOGLE MAPS


Lopend vanaf Leiden CS

- Verlaat het station aan de zijde van spoor 9
- Volg aan de rechterkant van het ziekenhuis het Hippocratespad en loop hem uit, langs Naturalis
- Aan de rechterhand zie je nu een rotonde, sla daar linksaf de Zernikedreef op
- Sla rechtsaf op de Einsteinweg
- Volg Einsteinweg tot aan de rechterhand het tennispark verschijnt


Met de bus vanaf Leiden CS

Bus 30 (richting Katwijk): Stap uit de halte Verbeekstraat
Bus 31 (richting Katwijk): Stap uit bij halte Verbeekstraat
Bus 43 (Richting Den Haag Centraal): Stap uit bij halte Einsteinweg
Bus 221 (Richting Noordwijk): Stap uit bij halte Trambaan


Fietsend vanaf Leiden CS 

Vanaf Stationsplein
Je bevindt je aan de zuidelijke kant van het station. Vertrek in Zuidwestelijke richting op de Schipholweg ( met de rug naar het station aan de rechterkant, langs het spoor) richting de Plesmanlaan. Neem de eerste afslag rechts, de Plesmanlaan op. Ga door de fietstunnel. Ga na 300m naar rechts de Darwinweg op. Na 200m bij de rotonde linksaf op de Zernikedreef. Vervolg Zernikedreef ongeveer 600m tot de T-splitsing en sla dan rechtsaf de Einsteinweg op. Bij de rotonde aangekomen is aan je rechterhand het tennispark op de Goliusdreef te zien, en aan de linkerhand het parkeerterrein van het Universitair Sportcentrum waar je tegen betaling kunt parkeren.

Vanaf Bargelaan
Je bevindt je aan de noordelijke kant van het station. Vertrek richting het LUMC ziekenhuis via het Bontiuspad. Sla rechtsaf op de Albinusdreef. Sla bij de rotonde linkssaf, de Sandifortdreef op. Rijd deze uit tot de rotonde. Sla hier rechtsaf op de Zernikedreef. Vervolg Zernikedreef ongeveer 600m tot de T-splitsing en sla dan rechtsaf de Einsteinweg op. Bij de rotonde aangekomen is aan je rechterhand het tennispark op de Goliusdreef te zien, en aan de linkerhand het parkeerterrein van het Universitair Sportcentrum waar je tegen betaling kunt parkeren.


Met de auto

Vanaf Amsterdam
Vanaf A4 neem afslag Leiden 'afrit 8' naar de N206. Bij de verkeerslichten linksaf de Plesmanlaan op. Na 350m linksaf richting de Einsteinweg. Ga 200m rechtdoor en sla bij de rotonde linksaf. Je bent nu bij het Universitair Sportcentrum. Hier kun je tegen betaling gebruikmaken van het parkeerterrein.

Vanaf Den Haag
Vanaf de N44/A44 neem afslag Leiden 'afrit 8' naar de N206. Bij de verkeerslichten rechtsaf de Plesmanlaan op. Na 300m linksaf richting de Einsteinweg. Ga 200m rechtdoor en sla bij de rotonde linksaf. Je bent nu bij het Universitair Sportcentrum. Hier kun je tegen betaling gebruikmaken van het parkeerterrein.


Tip voor externen

Ga je mee met de kroegentocht of wil je zelf het park nog gemakkelijk af?

HUUR EEN OV-FIETS OP LEIDEN CENTRAAL

Sponsors Open Toernooi