Beste Qravelaar, 

Wij zijn Max Altewischer en Livia Kooy, de vertrouwenscontactpersonen (VCPs) bij S.T.V. Qravel.WhatsApp Image 2022 06 22 at 1.03.15 PM

Wie zijn wij?

Wij zijn sinds een aantal jaar lid bij Qravel. Allebei zijn wij afgestudeerd in psychologie en hebben we daarnaast een opleiding tot VCP afgerond. Vanaf heden zullen wij als VCPs het aanspreekpunt zijn voor alle zaken die je liever niet met een van de bestuursleden bespreekt.

Waarvoor?

Wij zijn er voor jou, wanneer je te maken hebt met ongewenste omgangsvormen zoals pesten, discriminatie, grensoverschrijdend gedrag, (seksuele) intimidatie of agressie en/of geweld. Denk hierbij aan - bijvoorbeeld - onveilig gevoel bij activiteiten, (ongewenst) gedrag van andere leden/bestuursleden/trainers en misbruik van een positie binnen de vereniging. N.B.:  Dit zijn enkel voorbeelden. Laat niet na om bij twijfel een VCP te benaderen; we zijn bij elke mogelijke situatie benaderbaar.

Wat kunnen we voor je doen? 

Wij zijn er voor je en bieden een luisterend oor in een vertrouwelijke omgeving. Samen met een van ons onderzoek jij wat je nodig hebt en wat vervolgstappen kunnen zijn, waarbij jij de regie houdt. Misschien is het vooral fijn om jouw verhaal te delen of vind je het juist prettig dat wij ondersteunen bij het uitzoeken naar verdere mogelijkheden voor jou.

Wij werken onafhankelijk en zijn er voor iedereen binnen de organisatie; sporters, trainers, toeschouwers, bestuurders etc. Gesprekken met ons zijn in principe vertrouwelijk, behalve als de we op grond van de wet verplicht zijn de vertrouwelijkheid te doorbreken.

Hoe zijn wij te benaderen?

Je kan contact opnemen met ons via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je het fijner vindt om met een iemand in het specifiek contact te hebben, dan kan dat door een mail te sturen naar een persoonlijk e-mailadres.

Livia: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Max: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maar je kunt ons altijd appen/mailen/bellen/aanspreken op het moment dat er iets gebeurt waar jij je niet prettig bij voelt.

Vragen?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze mail: Je kunt daarvoor mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden in het protocol.

 
Met vriendelijke groet,

Max en Livia  

 

© 2021 S.T.V. Qravel