Hey allemaal, wat leuk dat jullie de tijd nemen om ons wat beter te leren kennen. Als je de functies op anciënniteit hebt bekeken, zijn jullie als laatste bij mij aangekomen: de Commissaris Interne en Externe Zaken. Mijn naam is Daan Roossien, en je zal vooral met mij in aanraking komen als je buiten de baan actief bent bij Qravel. Ik hou mij namelijk bezig met het vormen van de commissies. Ik ben tevens het aanspreekpunt over en voor de commissies, en zie toe op al hun werkzaamheden. Verder onderhoud ik het contact met onze sponsoren en zusterverenigingen.

In 2017 was ik begonnen aan de opleiding Life Science & Technology. Na een jaar kwam ik er echter al achter dat dit niet de opleiding voor mij zou worden. In 2018 heb ik een stapje teruggenomen en begonnen aan Biofarmaceutische Wetenschappen. Verder was ik voor de restaurant sluiting (bijna) elk weekend in Belgisch Biercafé Olivier te vinden. Voornamelijk om wat extra geld te verdienen, maar ook regelmatig om dat te spenderen.

Ik moet toegeven dat ik geen tennistalent ben, maar gelukkig is dat ook helemaal geen vereiste bij Qravel. Het leukste aan Qravel vind ik dan ook de veelzijdigheid in de mogelijkheden: tennis, activiteiten, borrels, toernooien, én natuurlijk de open feesten. Ik weet dan ook zeker dat iedereen zijn/haar plekje kan vinden bij deze prachtige vereniging. Heb je vragen over Qravel, het bestuur of over mijzelf? Ik sta altijd open voor een praatje, schroom dus niet om me aan te spreken!

 

┬ę 2021 S.T.V. Qravel