• 12694763_732326303534908_1684757683323509074_o
 • CK3
 • DSCN0635
 • aDSC01833
 • blacklight
 • ejw2018
 • lars_stannoe
 • nieuwjaarstoernooi_2019
 • nsk_2019
 • qerstdiner
 • set
 • sqireis_2020

Er vindt onderhoud aan de website plaats. Hierdoor kunnen functies niet, of minder goed beschikbaar zijn. Als je vragen hebt of problemen ondervindt, stuur dan een mail naar het bestuur. Excuses voor het ongemak.


Op zaterdag 4 juli staat alweer onze laatste activiteit op het programma: Het VaMoDoZo-toernooi!
Neem op deze dag je vader, moeder, broer, zus of wie dan ook mee om een lekker potje te tennissen. Elk niveau is welkom, zelfs zonder tenniservaring kan je meedoen!

We zullen rond 10 uur beginnen en zorgen voor een lekkere lunch. Reden genoeg dus om je zo snel mogelijk aan te melden! Dit doe je door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot op het toernooi!

Deze hele week staat in het teken van de Clubkampioenschappen. Hieronder vind je alle activiteiten die deze week, naast leuke tenniswedstrijden, plaats zullen vinden:

Zondag 7 juni
Deze extra ingelaste speeldag staat volledig in het teken van tennis. Kom dus lekker spelen of moedig iedereen aan en eet gezellig met ons mee! Die avond staat er friet op het menu, nooit verkeerd op een zondag. 

Maandag 8 juni 
We beginnen de week met een spelletjesavond! Denk hierbij aan spellen zoals poker, kolonisten van katan, stef stuntpiloot en nog veel meer. Deze avond wil je dus echt niet missen! Daarnaast staat er deze avond kip stroganoff met witte rijst en vegetarische ratatouille op het menu.

Dinsdag 9 juni
Kon je onverhoopt maandag toch niet meedoen aan de spelletjes avond? Wees niet bang, ook dinsdag kun je nog leuke spelletjes spelen! Kom dit samen met ons doen onder het genot van een heerlijke Eazie maaltijd, namelijk Kip Saté, Kip Sweet & Sour, Kip Japanse Teriyaki, Vis met Indische Cocos of Tofu Bombay Curry. Bij elke maaltijd zitten maarliefst 5 verschillende soorten groenten en je kunt zelf kiezen of je hier rijst of noedels bij wilt. 

Woensdag 10 juni 
PUBQUIZ! Deze avond wil je écht niet missen. Wil je hierbij nog een super lekkere Griekse pita? Voor een speciale aanbieding kunnen wij je voor €3,50 een pita aanbieden met maar liefst 200 gram vlees, salade, friet én tzatziki saus!! Een vegetarische variant is natuurlijk ook mogelijk, welke zeker niet onder zal doen voor eerdergenoemde pita. Heb je al honger gekregen? Meld je dan snel aan!

Donderdag 11 juni 
Filmavond! Onder het genot van een pizza zullen we die avond alle films kijken die we maar willen zien. 

Vrijdag 12 juni 
Meld je nog snel aan voor de competitie BBQ! Voor slechts €3,- kan je mee BBQ’en én krijg je een toetje, dus meld je nog snel aan voor morgen! Deze dag wil je namelijk echt niet missen, we organiseren ’s avonds samen met de Acco een groot feest. Wees er dus bij!!

Zaterdag 13 juni 
Kom mee doen met ons BEERPONGTOERNOOI! Kom die avond lekker mee eten met een maaltijd van Eazie en versla daarna iedereen met bierpong! Uiteindelijk zullen we de avond afsluiten met weer een groot feest, dus meld je snel aan voor vrijdag 12 juni.

Zondag 14 juni
Na twee dagen lang feesten, een week lang tennissen én een spannende finaledag voor de boeg, zullen we de week afsluiten met een welverdiende Brakke Brunch. Dus slaap lekker uit en kom daarna uitbrakken op de tennisvelden met heerlijke brunch. Wees hier dus op tijd bij en meld je op tijd aan (vóór zaterdag 13 juni).

Aanmelden voor het eten kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een berichtje op de CK Facebookpagina. 

Beste Qravelaar,

Afgelopen weekend is de voorjaarscompetitie afgelopen en daarmee een belangrijk deel van het Qraveljaar.
Om dit, en het begin van de zomer, te vieren vindt vrijdag 12 juni de jaarlijkse competitieBBQ plaats!
Met volop eten, drank en muziek kan dit niet minder dan een mooi feestje worden. Zorg dus dat je hierbij bent en neem je hele team mee. Ook als je geen competitie speelt, ben je natuurlijk welkom!

Geef je van te voren wel even op door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beste Qravelaar,
Hoewel de voorjaarscompetitie nog niet halverwege is en de zomer nog moet beginnen, is het alweer tijd om over deelname aan de najaarscompetitie te denken. De inschrijving is bij dezen geopend!
De inschrijving gaat niet meer via een formulier in word, maar dmv een online formulier dat je hier kunt vinden.
Lees de informatie goed door en geef je op! De inschrijving sluit op zondag 10 mei, 23.59 uur.
Groeten,

Namens de Technische Commissie,

Erik Hutten

Commissaris Technische Zaken '14-'15
0650578444

Welkom op de website van S.T.V. Qravel!

 

In de menubalk boven en rechts vind je meer informatie over onze tennisclub.

Lid worden? Kijk dan snel onder vereniging voor meer informatie.

Veel plezier op onze site!

 

Klik op deze link voor de Nieuwsbrief van deze week.

sponsorkliks

Café Lemmy's

Eazie

Logo dominos

Afbeeldingsresultaat voor woo ping

logo zorgtalent

© 2021 S.T.V. Qravel