• 12694763_732326303534908_1684757683323509074_o
 • CK3
 • DSCN0635
 • aDSC01833
 • blacklight
 • ejw2018
 • lars_stannoe
 • nieuwjaarstoernooi_2019
 • nsk_2019
 • qerstdiner
 • set
 • sqireis_2020

Er vindt onderhoud aan de website plaats. Hierdoor kunnen functies niet, of minder goed beschikbaar zijn. Als je vragen hebt of problemen ondervindt, stuur dan een mail naar het bestuur. Excuses voor het ongemak.

Na een fantastisch begin van het nieuwe jaar heeft de Sjaarscie onwijs goed doorgepakt voor de rest van het kalenderjaar. Zo is er onder andere in het donker getennist met blacklight verlichting en zijn er jeugdige herinneringen opgehaald bij de spelletjesavond. De kers op de taart was toch wel het Eerstejaarstoernooi met ruim 90 deelnemers vanuit heel Nederland. Eindelijk kan gezegd worden dat wij, het Blauw-Gele Qravel, de beste vereniging zijn van Nederland. De wisselbeker is namelijk weer teruggekomen waar hij thuishoort. Verder is er ook een grote delegatie van de sjaarzen aanwezig geweest bij het sjaarzen-diner voorafgaand aan de CoBo van het bestuur. Er zijn zelfs een aantal leden geweest die de relikwieën van Qravel met gevaar voor eigen leven hebben verdedigd. De echte afsluiter van de Sjaarscie periode was OFQourse, georganiseerd door de OFQourse’cie. Ook hier kwamen massaal Qravelaars op af en er mag gezegd worden dat er goed gefeest is op deze avond. Sjaarscie, bedankt voor jullie inzet!

 1e jaars sjaarscie

Voor velen begon het jaar natuurlijk op 3 september, maar voor onze Sjaarscie begon het eigenlijk pas op 7 september. Het eerstejaarsweekend in Vierhouten was wederom een groot succes waar enorm veel sjaarzen op af kwamen. In dit weekend werden zij door onze Sjaarscie klaargestoomd voor het echte Qravel leven en alles wat daarbij komt kijken. Qravel draait namelijk niet alleen om tennis, maar ook om alle gezelligheid daar omheen! De weken die volgden waren gevuld met andere activiteiten voor zowel de sjaarzen als de ouderejaars leden. Van een Kroegentocht en Pubquiz in de stad tot tennis-activiteiten op de club. Niets was de commissie te gek. Zelfs de borrels in ons oude vertrouwde café de Storm, met een nieuw tintje, worden enorm druk bezocht. Met nog ongeveer 4 eerstejaars activiteiten te gaan is menig Qravel-sjaars al helemaal weg van deze geweldige vereniging en dan moet het mooiste zelfs nog komen… Dat belooft wat voor aankomend jaar!

ejw2018

30 maart tot en met 1 april vond BRAK plaats in het door sommigen zo geliefde Rotterdam. Op de plaats waar vorig jaar NSK werd gehouden, werd er dit jaar een ontzettend leuk toernooi georganiseerd door onze lieve zustervereniging Passing Shot. Dat het weer niet altijd mee zit mocht de pret niet drukken. Wij waren immers met zoveel Qravelaars aanwezig dat er soms bijna meer Qravelaars rondliepen dan leden van Passing Shot zelf. Het hoogtepunt van dit toernooi was toch wel de cantus. Een van de slechte eigenschappen van een Qravelaar is dat het moeilijk is om optijd te komen. Na ongeveer een uur te laat aangekomen op de cantus kregen wij daarom een gepaste straf. Springend als een kangaroo en kakelend als een kip met een biertje in de hand hebben wij een aantal rondjes door de zaal moeten lopen. Daarna werd de avond goed afgesloten met een feest. De daaropvolgende zondagochtend waren we allemaal dus fris en fruitig om de laatste paar wedstrijden te spelen en vertrokken we met de nodige prijzen binnegehaald te hebben weer huiswaarts!

brakk

Elk jaar is er wel een toernooi waarbij niet getennist kan worden. Vorig jaar was dit SET, dit jaar LUST. Een laagje sneeuw op de baan zorgde ervoor dat er het hele weekend helaas niet getennist werd. Maar een toernooi kan net zo leuk zijn zonder te tennissen. Vrijdag avond hebben we er in de stamkroeg van Lacoste, Café Brandpunt, een goed feestje van gemaakt! Zaterdag overdag was het de mogelijkheid om toch nog enigszins actief bezig te zijn door te tafeltennissen, badmintonnen en volleyballen in de sporthallen. Aan het eind van de middag werd er ook nog een beerpongtoernooi gehouden. Qarel was de hele dag nog geen centimeter van de zijde van Marnix geweken maar toen er beerpong werd gespeeld was het vasthouden van Qarel toch niet zo handig. Door een paar sjaarzen van Stennis werd heel vriendelijk aangeboden om Qarel even vast te houden, wat resulteerde in (natuurlijk) een brasactie! Helaas was Qarel niet het enige item wat wij (perongeluk) hebben afgestaan aan een zustervereniging. Ook de Qravelvlag, die gebruikt werd als catwalk in de slaapzaal, werd door Stennis meegenomen. Dit alles geeft maar weer blijk van het feit dat wij super goed op onze spullen kunnen passen. Zaterdagavond werd de cantus in het nieuwe clubgebouw van Lacoste gehouden en hebben we de longen uit ons lijf gezongen. Een beetje chaotisch was het wel maar dat maakt voor Qravelaars natuurlijk niet uit zolang er maar bier wordt geschonken.

 

lustt

Afgelopen weekend hebben we namelijk met ruim vijftig Qravelaars Hulshorst op z'n kop gezet. Vrijdagavond barstte de strijd los tijdens de beerolympics, waar verschillende bierspellen werden gespeeld en vervolgens vond er een USA party plaats.  Zaterdag hebben we brak en sommigen met winterjas aan getennist. Uiteindelijk hebben Valentijn en Demi bewezen dat ze het beste tennisduo van het weekend waren. Het weekend stond ook in het teken van 'Wie is de mol?'. Om zoveel mogelijk geld voor de pot te verzamelen, hebben we de kou getrotseerd om de vlag te vinden en andere spellen gedaan om op zondag het antwoord te kunnen geven op die alles beslissende vraag: Wie is, de mol?

 

Qweekend

sponsorkliks

Café Lemmy's

Eazie

Logo dominos

Afbeeldingsresultaat voor woo ping

logo zorgtalent

© 2021 S.T.V. Qravel