• 12694763_732326303534908_1684757683323509074_o
 • CK3
 • DSCN0635
 • aDSC01833
 • blacklight
 • ejw2018
 • lars_stannoe
 • nieuwjaarstoernooi_2019
 • nsk_2019
 • qerstdiner
 • set
 • sqireis_2020

Er vindt onderhoud aan de website plaats. Hierdoor kunnen functies niet, of minder goed beschikbaar zijn. Als je vragen hebt of problemen ondervindt, stuur dan een mail naar het bestuur. Excuses voor het ongemak.

Het open toernooi van Qravel 2019 met als thema Cirque du Qravel was dit jaar een groot succes. Onder leiding van voorzitter Volbroth is de hele week soepeltjes verlopen, ook al niet iedereen altijd even soepel nog kon lopen. De hele week zijn er goed bezochte activiteiten geweest, zoals de bonte avond, borrelavond, speciaal bierbroeverij, qroegentocht, bootborrel en natuurlijk de bier cantus. Aan het eind van de week is er een mooie stapel opgebouwd van lege kratten, fusten en een berg met glaswerk afval waar we trots op mogen zijn. Ook is er natuurlijk getennist, met als hoogepunt dat de winnaar van de HE A op de laatste dag verloor met 6-0 6-0 omdat hij niet meer kon lopen van de brakheid, maar toch als poule winnaar gekroond werd tot beste speler van OT 2019. Al met al was het een week om niet te vergeten, wat lastig gaat worden voor sommigen helaas.OT 2019

De lente periode van S.T.V. Qravel is weer begonnen! Merk je dat je meer wilt doen dan alleen studeren of bier drinken tijdens je studententijd, maar ben je niet lid geworden tijdens de EL CID-week? Dan is nu de mogelijkheid om in de lente binnen te stromen! Klik hier voor meer informatie.

lente

 

Er was van tevoren een hoop angst op tegenvallende sneeuwcondities, maar de Italianen hebben weer eens bewezen dat ze sommige dingen wél heel erg goed kunnen! Met sneeuwkanonnen en een hoop tijd zagen de pistes er al vanaf moment één perfect uit. Aan het einde van de week kwam er nog een lading sneeuw bij, waardoor zelfs het dal volledig witgekleurd was. Na een busreis van ruim 14 uur kwamen wij (uitgerust) aan in Bardonecchia, de thuisbasis van onze vakantie. 6 dagen skiën en snowboarden, waarvan twee dagen in Via Lattea en Montgenevre, en dat voor een erg goede deal! Natuurlijk waren er wat problemen met de reisorganisatie, maar dat mocht de pret niet bedrukken. Na nagenoeg elke avond zowel de aprés-ski als het uitgaan uitgespeeld te hebben kan gerust gezegd worden dat iedereen helemaal kapot was op de terugreis. Hoogtepunten van de week waren zonder enige twijfel de aprés-ski locatie midden op de piste, de mannen van Smerrúg en natuurlijk het prachtige Montgenevre uitstapje. Kon je er niet bij zijn deze keer? Dan zien we je zeker volgend jaar wél op de piste staan! Sqireisgangers bedankt, Colin bedankt, Arriverdeci!

 

Sqireis 2019

Het is het nieuwe jaar en dat betekent dat ook de Acco haar eerste activiteiten al gehad heeft! Het diner waar het hele kalenderjaar al naar uitgekeken wordt was een groot succes. Met een Winter Wonderland thema kon het dan ook natuurlijk niet mis gaan. Menig Qravelaar kwam al enigszins beschonken aan, maar dat was alleen maar bevorderlijk voor de sfeer. Na een heerlijk diner, de bekendmaking van het thema van de Almanak (Trans Terminos) en na de bekendmaking van de voorjaarscompetitie teams, was het tijd voor een feestje! Het is gebleken dat de binnenstad nog moet wennen aan de feestjes van de Leidse Tennisvereniging, want wij moesten helaas eerder stoppen. Dit geeft echter alleen maar aan dat het onwijs gezellig was en dat er goed gefeest is! Afgelopen zaterdag was het aan de Acco om de goede voornemens van het nieuwe jaar eer aan te doen. Het Nieuwjaars toernooi was een groot succes, waarna nog lekker werd gegeten bij de VIP. De Acco heeft verder nog allerlei mooie activiteiten voor ons in het verschiet. Benieuwd naar wat? Hou facebook en de nieuwsbrief goed in de gaten!meiden qerstdiner

sponsorkliks

Café Lemmy's

Eazie

Logo dominos

Afbeeldingsresultaat voor woo ping

logo zorgtalent

© 2021 S.T.V. Qravel