S.T.V. Qravel

GOTCHA uitleg

Het leek ons leuk om ook een keer een corona proof activiteit te doen waarvoor je niet achter een scherm zit, dus vandaar het idee voor 'Gotcha'. Als deelnemer krijg je de naam en wat informatie over de persoon die jij moet "vermoorden". Dit doe je door een minimaal 1,5 meter selfie te nemen met het slachtoffer. Als dat lukt, krijg je de naam van de persoon die jouw slachtoffer als doelwit had. Zo kan je door blijven gaan tot iemand jou "vermoord", of tot je de laatst overgebleven speler bent. Om te voorkomen dat oude foto's van voor het spel worden ingezet moet je een item kiezen dat je bij elke moord op de foto in je hand hebt.

Om jullie nog een beetje extra te motiveren zijn er ook prijzen te winnen. De persoon met de meest ludieke moordselfie krijgt een prijs, en de winnaar natuurlijk ook. Als er veel aanmeldingen zijn zorgen we ook voor een tweede en eventueel zelfs een derde prijs.

Het spel begint op 2 februari en eindigt uiterlijk 3 weken later. Als er dan nog meerdere spelers over zijn, wint de speler die de meeste moordfoto's heeft gemaakt. Deelname is uiteraard gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *