Commissaris Technische Zaken

Dag allemaal!

Mijn naam is Rutger Walgaard. Ik ben afkomstig uit het mooiste stadsie van Nederland: Utrecht. Hier heb ik mijn hele leven getennist en gevoetbald. Sinds mijn studie mij naar Leiden heeft gebracht, ben ik echter begonnen met tennissen bij de S.T.V. Hier kwam ik er al gauw achter dat Qravel veel meer is dan alleen een tennisvereniging. Na vorig jaar met trots deel uit gemaakt te hebben van de Acco, ben ik dit jaar nog veel actiever binnen de vereniging als Commissaris Technische Zaken. Dit betekent dat ik mij met alle tennisgerelateerde zaken zal bezighouden en vooral tijdens de competities moet je mij hebben voor al je vragen. Ook zal ik acteren als verenigingscompetitieleider (VCL) tijdens het gros van de competitiedagen.

Het leukste aan Qravel vind ik de combinatie van het sporten en de gezelligheid, en daarmee samenhangend springen de externe toernooien er voor mij heel erg uit! Daarnaast ben ik altijd te vinden op de borrels en ben ik ook altijd te porren voor een potje vrij tennissen.

Naast Qravel studeer ik gelukkig ook nog. Op dit moment bevind ik me in het laatste jaar van de studie Rechtsgeleerdheid: Entrepreneurship & Management, al is het nog maar de vraag of ik dit jaar ook daadwerkelijk mijn bachelor zal halen. Ook is de kans aanwezig dat je mij tegenkomt achter de balie van Boekhandel De Kler, waar ik als verkoopmedewerker af en toe inspring tijdens drukke dagen. Mocht je nog meer over mij of tennisgerelateerde zaken binnen Qravel willen weten, schroom dan niet om mij aan te spreken op een borrel of een andere activiteit.

 

bestuurspicca