Commissaris Intern/Extern

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie de tijd nemen om iets over ons als bestuur te lezen. Nu jullie de anciënitere volgorde hebben afgelopen, zijn jullie bij mij aanbeland. Commissaris Intern en Extern. Als je buiten de baan actief bent bij Qravel, heb je grote kans dat je met mij in aanraking komt, want mijn taak is het vormen van commissies en te waken over hun werkzaamheden. Daarnaast houd ik mij bezig met sponsoren en heb ik naast Anouk het formele contact met andere tennisbesturen.
In 2016 was ik begonnen aan de opleiding Fiscaal Recht. Pas na 2 jaar kwam ik er eigenlijk achter dat dit een oersaaie kan van rechten is. Sindsdien volg ik de bedrijfswetenschappelijke richting: Recht, Entrepreneurship & Management. Veel leuker. Naast bestuurswerkzaamheden, studie en (zeer zelden) tennissen, ben ik lid bij Augustinus, waar ik zo nu en dan een Jupi leegtrek. Werken heb ik lang gedaan, maar staat door het drukke schema even op een laag pitje. Dit drukke schema wordt trouwens mede veroorzaakt door mijn chimi uit het zuiden. Een vlotte Fellenoordse.
Het leukste aan Qravel vind ik de gezelligheid die te vinden is op borrels, activiteiten, toernooien en de beruchte Open Feesten. Ik hoop dat iedereen een plekje kan vinden in de mooie vereniging, want die is er zeker voor iedereen. Heb je vragen over het bestuur, Qravel of misschien over mij zelf? Ik sta altijd open voor een babbeltje.
larsoe