Bestuur 2017-2018

Het reilen en zeilen van Qravel, waaronder het opzetten  van de competities, de aanstelling van commissies en de organisatie  van activiteiten, wordt uitgevoerd door het bestuur. Het bestuur wordt elk jaar in september tijdens een Algemene Leden Vergadering gekozen en wordt ingesteld voor een jaar. Een bestuur bestaat uit vijf personen die elk een eigen functie hebben.

Op 12 september 2017 is het 34e bestuur van S.T.V. Qravel aangetreden, bestaande uit:

Voorzitter: Dion van der Made
Secretaris: Brechtje Heusschen
Penningmeester: Anna Abeln
Commissaris Technische zaken: Marnix Uyterlinde
Commissaris Interne en Externe Zaken: Britt Straat

Het is natuurlijk leuk om de mensen die de vereniging leiden een beetje te kennen. Daarom stellen wij ons hieronder in het kort even voor:

Dion van der Made

Ik ben Dion van der Made en ik heb de eer dit jaar jullie voorzitter te mogen zijn. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer Rechten. Geboren in Harderwijk, tussen de dolfijnen. Binnen mijn tijd bij Qravel heb ik al vele mooie mooie momenten meegemaakt. Van tennisweekenden door het hele land, naar geweldige borrels en feesten in Leiden. Qravel is in korte tijd echt een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden, waardoor ik met liefde in dit bestuur zit. Zelf ben ik binnen Qravel deel geweest van de Sjaarscie en van de Open Toernooi commissie. Samen met deze commissies zijn er hele mooie eindproducten neergezet. Ik kan aan ieder lid aanraden om je in te schrijven voor commissies of bestuur binnen Qravel. Samen met Qravelaars iets moois neerzetten is de misschien te beste manier om je tijd naast je studie op te vullen. Vrienden voor het leven, dat is wat je hier maakt!

 

Brechtje Heusschen

Ik ben Brechtje, 20 jaar en tweedejaars studente Fiscaal Recht. Ik ben mijn Qravelcarrière vorig jaar begonnen als lid redactie van de Almanak commissie. En als je het naar je zin hebt, kan het soms snel gaan. Vorig jaar Sjaars, dit jaar vervul ik met veel liefde de functie van Secretaris binnen het bestuur. Mijn werkzaamheden dit jaar zijn voornamelijk schriftelijk: ik zal komend jaar al jullie mailtjes beantwoorden en daarnaast schrijf ik iedere zondagavond de nieuwsbrief. De meeste Qravelaars (met of zonder ‘Leidsche r’) mogen van geluk spreken dat ik me voornamelijk schriftelijk uitdruk: ik kom namelijk, zoals je onvermijdelijk zult horen, oorspronkelijk uit het mooie Zuid-Limburg. Dat is nogal ver van huis, maar ik hoop dat Qravel voor jou, net als voor mij, een plek is waar je je meteen thuis voelt. Ik hoop je veel te zien op de tennisbaan of tijdens de borrels met onze eigen Qraveldas om. In ieder geval kan je altijd mij aanspreken om te kletsen en een balletje te slaan!

 

Anna Abeln

Ik ben Anna, 21 jaar oud en studeer IBO en Rechten. Dit is alweer mijn derde jaar bij Qravel en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De afgelopen twee jaar heb ik hard aan mijn commissie CV getimmerd en ik heb in de CKcie, Sjaarscie en OTcie gezeten. Naast dat ik een jaar de sjaarzen heb mogen begeleiden, heb ik dus ook twee hele mooie toernooien neer kunnen zetten samen met de commissies. Mijn functie binnen het bestuur is penningmeester, een functie die mij erg bevalt. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk over alle financiële zaken binnen de vereniging. Een zware taak maar gelukkig heb ik de geweldige Kasco om mij af en toe een handje te helpen. 

Marnix Uyterlinde

Mijn naam is Marnix, ik ben 21 jaar oud en studeer Biofarmaceutische wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Ik ben in 2015 lid geworden van S.T.V. Qravel: een keuze waar ik nooit spijt van gehad heb. Mijn functie binnen het bestuur is commissaris technische zaken. Dit betekent dat ik mij bezig houd met alle tennis gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld de competities in het najaar, de winter en het voorjaar. Daarnaast ben ik binnen het bestuur het contactpunt met het USC. Het mooie van Qravel is dat het niet uitmaakt op welk niveau je tennis speelt om het er naar je zin te hebben. Qravel is namelijk veel meer dan alleen tennissen. Aan de vele activiteiten die Qravel organiseert, zoals bijvoorbeeld een Qerstdiner, sQireis of een Qravelweekend heb ik een aantal van mijn mooiste studentenherinneringen overgehouden. Ik vind het prachtig om heel erg betrokken te zijn bij deze geweldige vereniging en ik zie jullie allemaal graag als nieuw lid van Qravel of het nou tennissend is of borrelend, dat is aan jou!

 

Britt Straat

Mijn naam is Britt. Ik ben 22 jaar, ik ben net klaar met mijn bachelor Rechtsgeleerdheid en ben nu bezig met het afronden van mijn bachelor Notarieel Recht. Dit is mijn tweede jaar bij S.T.V. Qravel. Vorig jaar wilde ik bij zoveel mogelijk activiteiten zijn, waardoor ik ontzettend veel leuke mensen heb leren kennen. Vorig jaar heb ik meegeholpen sponsors te werven, in de acquisitiecommissie. Als Commissaris Interne- en Externe Zaken zal ik mij ook bezighouden met het werven van sponsoren. Daarnaast ontferm ik mij ook over het reilen en zeilen van de commissies. Ik tennis al sinds ik 6 jaar ben, wat helaas niet te zien is aan mijn tennis skills als achtje. Het leek mij ontzettend leuk om in mijn studententijd weer te kunnen tennissen en lid te zijn van een leuke vereniging. Qravel heeft mij met open armen ontvangen en ik voel me er heel erg op mijn plek! Super gezellige borrels, open feesten, externe toernooien, qlubavondjes en andere activiteiten. Qravel is eigenlijk één grote familie!