Open Toernooi

Deze zomer organiseert Qravel de allereerste lustrumeditie van het Open Toernooi en daarbij pakken we uiteraard groots uit. Van 5 t/m 13 Augustus zullen we voor het vijfde jaar op rij een week lang heel veel tennis, activiteiten en onvergetelijke feestjes voor jullie organiseren.

Het thema van dit jaar zal zijn: Qravel Open Air! 

 

Dus pak je feestelijkste festivaloutfit uit de kast en geniet van relaxte zomerse vibes op het toernooiterrein die afgewisseld zullen worden met een af en toe zelfs nog hetere strijd op de tennisbaan. Tradities zullen behouden blijven middels onze beroemde en beruchte bootborrel, open feest en de onmisbare cantus. Daarnaast zullen we dit jaar een nieuwe draai geven aan de BBQ op zaterdagavond – maar dat houden we nog even geheim! Uiteraard zijn er nog veel meer activiteiten om de tijd tussen de wedstrijden optimaal te benutten. Zorg dus dat je erbij bent voor het Lustrum van het Open Toernooi Qravel voor een zomers tennisfestival om nooit te vergeten!

Voor extra voorpret kan je ons themabekendmakingsfilmpje  hier bekijken. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste informatie.

 

Sponsors Open Toernooi